Kauppakeskuksia Barcelonassa

Jos shoppailu innostaa Barcelonassa mitä suuremmissa määrin, tässä muutama varteenotettava vaihtoehto saman katon alta vaatekauppoja etsiville.

L'illa ei ole hirmu suuri kauppakeskus, mutta sisältää suhteellisen paljon kauppoja, moni tosin pienessä koossa. L'illasta löytyy kuitenkin suuri kokoinen, halpa urheiluvaatekauppa, Decathlon, sekä se ihana-katala, Primark.

Arenas on entisen härkätaisteluarenan tiloista uusittu rakennus, joka jo sinäälään on näkemisen arvoinen. Arenasista puuttuvat Bershkat ja Zarat, mutta Mango sekä useita muita kivoja putiikkeja löytyy. Hintataso ehkä hieman keskivertoa kallimpaa, vaikka ainakin halpoja korupuoteja ainakin löytyy (Claire's, Bijour Birigitte). Alakerrassa on useita kahviloita sekä Mercadona-marketti.

Maremagnumista löytyy perinteisten Bershkojen, Stradivariusten ja Blancojen lisäksi sporttisempia streetvaateliikkeitä sekä mm. Barca-kauppa. Myös halpa Shana, nuorekas H&M sekä korukauppa Claire's. Auki myös sunnuntaisin.

Diagonal Mariin kannattaa ainakin Primarkin ystävien suunnata takia, sillä se on L'illan vastaavaa suurempi. Kauppakeskus on muutenkin isokokoinen, ja sieltä löytyy jos minkä moista kenkä- ja vaatekauppaa, erilaisia kauneus-, kosmetiikka- ja luontaistuoteliikkeitä sekä iso ruokakauppa.

Glòries-ostoskeskus ei ole ihan valtava paikka, mutta valikoimaa löytyy silti suhteellisen mukavasti: Zaran, Mangon, Pull&Bearin ja vastaavien lisäksi täältä löytyy myös C&A.

La Maquinistan valtti on ehdottomasti Forever21. Itse tykkään myös ranskalaisesta Jennyfer-liikkeestä.

Gran vía 2 on itse rakennuksena hieno ja moderni. Sieltä löytyy myös pitkä lista erilaisia kauppoja ja ravintoloita. Perinteisten vaatekauppojen lisäksi Gran Vían erikoisuuksia ovat esimerkiksi New Yorker ja Pimkie, joita ei ihan joka kulmalta löydy.

Splau sijaitsee hieman kauempana Barcelonasta, mutta jos aikaa on riittämiin, siellä saa aikansa ja rahansa hyvin hurahtamaan. Splau kätkee sisäänsä muun muassa Primarkin, C&A:n, Zaran ja H&M:n. Myös täältä löytyy Mercadona-ruokakauppa.

Tässä vielä tarkempi kartta sijainneista. Klikkaamalla sijainteja löytyy myös suora linkki kauppakeskusten omille nettisivuille.

 
Näytä Shopping malls Barcelona suuremmalla kartalla

Tunnisteet: , ,