"Las ropas"

..."se on la ropa eikä monikko", kuten Arnau eräs päivä tässä opetti.

Pientä kauppojen kiertelyä, jopa kassan kautta, on tullut viime aikoina tehtyä. Mutta ihan tarpeelliseltakin on tuntunut, sillä vaatekaappiin kannoin Suomesta sen 20 kg vaatetta mitä nyt lennolle pystyin ottamaan. Mm. tällaistä on löytynyt:
Justin-hattu. En ollu ihan varma tästä, mutta näytti aika hyvältä mustan mekon ja saappaiden kanssa...ja kun ei älytöntä summaa pyydetty päätin ottaa mukaani. 
Uusia juttuja: paita ja villainen mekko iiisolla rusetilla (kuulemma liian hienot normipäivään?) sekä parit balleriinat (jotka kaksi paria yhteensä 10 e) Sant Andreun halppisvaatekaupasta Moda Citystä plus Leftiesin lenkkarit tanssitunnille (kaikilla siellä on coolit ja värikkäät niket tai adidakset, tunsin oloni ulkopuoliseksi juoksulenkkareillani, joten ostin edes nämä).
Ostin eka vaan tuon harmaan Stradivariuksesta, mutta oli niin kiva päällä, että kävin ostamassa saman toisessa värissä vaan.
Raitapaita, jossa on kiva pyöreä leikkaus selässä. Koitin ostaa jotain lämmintä, mutta tämä on kyllä semmonen syyspaita varmaan lähinnä.
Henkka&Maukka shoppailua! Kävin ostamassa ihanan mallisia perustoppeja ja -t-paitoja, plus vihdoinkin kuluneiden legginssien tilalle uudet.

Myönnän kuitenkin, että tänä aamuna oli tavattoman hyytävä ilma, eikä näillä missään nimessä talven tullessa pärjää. Pitää käydä oikeasti jotain paksua ja villaista ostamassa hyvin pian, sillä kalisin kylmästä, kun hyppäsin peitteen mutkasta viileään aamuun. "Vain" 12 astetta! Muistan, että viime vuonna niistä Suomen hurjapakkasista tänne pompatessa tuntui silti kuin täällä olisi ollut saman verran tai kylmempi, vaikka lämpötila pyöri nollan tienoilla. Syyttävä sormi osoittaa aina kosteutta, joka tässä ilmastossa vallitsee, mutta itse en aio jäädä tutisemaan, vaan ostan jotain muhkeaa ja lämpöistä päälleni!

Tunnisteet: ,